eng mk

ПВЦ цевки и фитинзи

 

 

    Опрема за станици за отпадни води

* ПВЦ цевки

* ПВЦ спојници и елементи

* Лепило за ПВЦ     

* Опрема за станици за отпадни води

* Хемикалии за третман на води

* Сол во таблети и кристали

Инкохем

ДТЦ Мавровка, лам c.5/2

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: +389 2 3296 935

Мобилен: +389 78 414 815

 

Search